Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       29.04.2024, Понеділок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2018 » Травень » 20 » • ЯК ЧЕКАЛИ СМЕРТІ ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, ЩОБ ПО-ТИХОМУ ПРИВЛАСНИТИ ЙОГО ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ
12:01
• ЯК ЧЕКАЛИ СМЕРТІ ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, ЩОБ ПО-ТИХОМУ ПРИВЛАСНИТИ ЙОГО ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ

 

          Ще в 1995 році Іван Васильович отримав земельну ділянку в мікрорайоні "Гречани" для здійснення виробничої діяльністі. Побудував завод державного значення по виготовленню емальованого дроту, спільно з представниками країн з Югославії та Казахстану. Після розпаду Югославії і змін в керівництві нашої держави цей проект закрили.

           В 2018 році члени АГО "Народна Сила" знайшли інвесторів з Німеччини з метою відновлення роботи заводу та здійснення виробничої діяльності. Але, як з'ясувалося, земельну ділянку в Бухала І.В. згідно рішення виконавчого комітету передали в запас міста ще в 2000 році, не повідомивши його про це.

            Після звернення до міського голови Симчишина О.С., рішенням міської ради незаконне рішення виконавчого комітету було скасоване і земельна ділянка залишилася в Почесного громадянина міста. Після спільних зусиль членів Асоціації справедливість перемогла. Бізнес-ділкам не вдалось по-тихенькому привласнити земельну ділянку, дочекавшись смерті поважної людини.

Переглядів: 335 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]