15.05.2024, Середа
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2018 » Травень » 20

Член Ради АГО "Народна Сила" Гуменюк В.М. підняв питання на Громадській раді при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради про облаштування пішохідної доріжки від залізнодорожного пішохідного переходу через вул. Красовського до Хмельницької обласної лікарні, де після дощу, як по грунтовій дорозі. Після походінь по структурних підрозділах міської ради в бюджеті міста передбачили кошти на облаштування  доріжки, якою постійно ходять медичні працівники і жителі міста, про що доповів на черговому засіданні Громадської ради начальник управління житлово- комунального господарства. Питання тримається на контролі до повного вирішення.  

... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: -==klim==- | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

 

          Ще в 1995 році Іван Васильович отримав земельну ділянку в мікрорайоні "Гречани" для здійснення виробничої діяльністі. Побудував завод державного значення по виготовленню емальованого дроту, спільно з представниками країн з Югославії та Казахстану. Після розпаду Югославії і змін в керівництві нашої держави цей проект закрили.

           В 2018 році члени АГО "Народна Сила" знайшли інвесторів з Німеччини з метою відновлення роботи заводу та здійснення виробничої діяльності. Але, як з'ясувалося, земельну ділянку в Бухала І.В. згідно рішення виконавчого комітету передали в запас міста ще в 2000 році, не повідомивши його про це.

            Після звернення до міського голови Симчишина О.С., рішенням міської ради незаконне рішення виконавчого комітету було скасоване і земельна ділянка залишилася в Почесного громадянина міста. Після спільних зусиль членів Асоціації справедливість перемогла. Бізнес-ділкам не вдалось по-тихенькому привласнити земельну ділянку, дочекавшись смерті поважної людини.

... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: -==klim==- | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

Зробити безкоштовний сайт з uCoz