Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       28.04.2024, Неділя
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2018 » Березень » 15 » ЗВІТНО-ВИБОРНІ ЗБОРИ АГО "НАРОДНА СИЛА"
10:17
ЗВІТНО-ВИБОРНІ ЗБОРИ АГО "НАРОДНА СИЛА"

1 березня 2018 року відбулися звітно-виборні збори Асоціації громадських організацій "Народна Сила", де обрали голову Асоціації - Папугу Олександра Дмитровича,  сформували Раду Асоціації в кількості 19 представників громадських організацій та обговорили перспективні плани діяльності АГО "Народна Сила".

Голова Асоціації аналізуючи позитивні результати роботи членів організації, діяльність АГО "Народна сила" з 2012 року по сьогоднішній день поділив на 3 етапи:

1. Створення.

2. Становлення.

3. Очищення.

        Голова акцентував увагу на те що, за цей період хтось проявляв себе в більші мірі, хтось в меншій, хтось взагалі нічого не робив, але це є громадська робота, яка проводиться без будь-якого фінансування. В результаті роботи громадської організації часто виникали проблеми з владою, правоохоронними і контролюючими органами, з іншими особами.

        До основних досягнень роботи Асоціації Голова відніс:

  • Проведено ряд місцевих ініціатив, в результаті яких була надана допомога від влади Хмельницькій міській організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України», демонтовано платну парковку на привокзальній площі міста, зрушено питання щодо  будівництва каналізаційно-насосної станції і системи водовідведення в мікрорайоні Дубове.

  • Взято участь в Революції Гідності, де кожен з нас проявив себе як справжній патріот нашої держави. За поданням АГО "Народна сила" нагороджено орденом "За мужність" Заречнюка В'ячеслава і Абаєва Олександра, які в лютневі події 2014 року були поранені під час участі в акціях протесту м. Києві. Член АГО "Народна сила" Лукіянчук Володимир Федорович написав про Революцію Гідності книгу "Листопада кривавого слід", яка вже ввійшла в історію.

  • Було організовано надання допомоги учасникам антитерористичної операції, де відзначились Крилов Григорій Трохимович, Корнацький Дмитро Володимирович, покійний Козловський Юрій Костянтинович. З членів Ради АГО "Народна сила" Вичавка Олег Степанович безпосередньо брав участь в АТО.

  • Організована допомога сім'ї учасника АТО Романенка Олександра Трохимовича, який будучи командиром розвідгрупи, загинув в Іловайську. За  моїм сприянням і сприянням бойових побратимів Олександра Романенка нагороджено посмертно орденом "За мужність", його іменем названа вулиця, де він проживав, встановлена меморіальна дошка, де навчався, сім'ї виплачена допомога в розмірі 609 000 грн.

  • Здійснено захист сім'ї дитини війни від фізичної і правової розправи зі сторони "безпредєльщиків", за якими стояли правоохоронні органи.

  • І багато інших звернень було вирішено з позитивним результатом.

  • Зокрема:

- це допомога жителям села Маниківці, де було зупинено добування відходів з ракетних точок, захоронених за радянських часів;

- це переіменування провулку в честь академіка Юрія Козловського.

       На сьогоднішній час повсякденні питання ми доносимо для подальшого вирішення через наших представників на Громадські ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради та Хмельницькій обласній державній адміністрації, де хоч в якісь мірі йде реакція на інститути громадянського суспільства. 

       В подальшому необхідно  ще більше гуртувати небайдужих і активних громадських лідерів, яким небайдужа подальша доля українського народу, який доведений до відчаю і зневірився до влади, до продажних політиків, які гноблять його з кожним днем.

 

 

Переглядів: 320 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]