Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       15.05.2024, Середа
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Травень » 14 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ХМЕЛЬНИЧАН
20:09
ЗВЕРНЕННЯ ДО ХМЕЛЬНИЧАН

 

Асоціація громадських організацій «Народна Сила»

www.narodnasyla.at.ua

 

Шановні Хмельничани!

       Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. N 996 сформовані Громадські ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації та виконавчому комітеті Хмельницької міської ради.

      Зазначені Громадські ради є постійно діючими колегіальними виборними консультативно-дорадчими органами, утвореними для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю  органів  виконавчої влади та місцевого самоврядування,  налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки  під час формування та реалізації державної політики.

      Не будьте байдужими до подій, які відбуваються в останній час. Активніше беріть участь у життєдіяльності та суспільно-політичних процесах нашого міста та держави. Минула річниця Революції Гідності, але життя на краще не змінюється. Бюджетний дефіцит закривають за рахунок простих людей. Тарифи на комунальні послуги, електроенергію та газ зростають, народ зубожіє з кожним днем.  Олігархи керують державою, корупція зростає, реформи проводяться формально. Найближча загроза – продаж основного національного багатства – землі.  Громадськість повинна впливати на всі процеси і не допускати свавілля влади.

      Асоціація громадських організацій об’єднала навколо ідеї та реальних справ 40 громадських організацій Хмельниччини, частина яких увійшла до складу Громадських рад при Хмельницькій обласній державній адміністрації та виконавчому комітеті Хмельницької міської ради. Ми готові до співпраці з кожним з Вас.

         Просимо Вас звертатися у громадську приймальню АГО «Народна Сила» за адресою:
м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 71, тел.: 73-05-03 або надсилайте інформацію про різнопланові проблемні питання життєдіяльності міста Хмельницького на електронну адресу narodnasyla@at.ua для подальшого розгляду їх на засіданнях Громадських рад. 

Переглядів: 338 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]