Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2013 » Грудень » 23 » Засідання Ради АГО "Народна Сила" щодо ситуації в країні
15:32
Засідання Ради АГО "Народна Сила" щодо ситуації в країні
 02 грудня 2013 р.  в Торгово - промисловій палаті було проведено засідання Ради Спілки об’єднань громадян «Асоціація громадських організацій «Народна Сила» на якому були присутні голови 30 громадських організацій міста Хмельницького які входять до складу АГО "Народна Сила". На порядку денному було два питання, а саме: 
  1. Оцінка суспільно – політичної ситуації в Україні і участь в загальнодержавних акціях мирного протесту.
  2. Затвердження звернення Асоціації громадських організацій «Народна Сила» до жителів Хмельниччини.
  • По першому питанню вирішили визнати суспільно – політичну ситуацію України такою, що потребує втручання суспільства. Підтримати громадську думку, щодо відставки уряду, позачергових виборів Президента і Верховної Ради. Взяти участь в загальнодержавних акціях мирного протесту.
  • По другому питанню вирішили затвердити Звернення Асоціації громадських організацій «Народна Сила» до жителів Хмельниччини і висвітлити в засобах масової інформації.

ЗВЕРНЕННЯ

Асоціації громадських організацій «Народна Сила»

до жителів Хмельниччини

Ми, лідери громадських організацій, які об’єднані в «Народну Силу» глибоко стурбовані суспільно-політичною ситуацією в Країні.

В першу чергу це пов’язано з все частішими порушеннями прав та свобод громадян, дискримінацією, тотальною корупцією, зубожінням українського народу та знищенням громадських інститутів.

Як наслідок, все це призвело до свавілля з боку правоохоронних органів, грубого порушення прав громадян на вільні мітинги та демонстрації.

На сьогоднішній день ми стали свідками як знищуються прояви демократії, які не відповідають інтересам правлячого режиму. Побивши дітей і жінок на Всеукраїнському Майдані Незалежності, влада вдарила кожного із нас.

Ми закликаємо небайдужих представників українського народу усіма законними методами висловлювати недовіру існуючому режиму та об’єднати спільні зусилля щодо відставки Уряду та проведення позачергових виборів Президента та Верховної Ради.


 
Після засідання Ради всі активісти АГО "Народна Сила" відправились на майдан міста для підтримки мітингу. 
 
Переглядів: 372 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]