Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       29.04.2024, Понеділок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2016 » Жовтень » 7 » У Хмельницькому стартував Благодійний аукціон «Ти тільки живи!»
07:48
У Хмельницькому стартував Благодійний аукціон «Ти тільки живи!»

Організаторами цього заходу стали Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області, Хмельницький обласний художній музей та Центр допомоги учасникам АТО.

Територіальне відділення «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області є ініціатором багатьох цікавих та корисних проектів, одним з яких є проведення Благодійного аукціону, який відбудеться 11 жовтня о 15.00 в Хмельницькому обласному художньому музеї.

Мета цієї благодійної ініціативи – зібрати кошти на допомогу пораненим бійцям аби вони зрозуміли, що не залишились наодинці зі своїми проблемами. Реалізація можливості для кожного бажаючого внести посильний внесок на реабілітацію наших захисників буде проводитись шляхом надання/придбання робіт, які будуть запропоновані для участі в аукціоні.

Сьогодні на сайті Хмельницького обласного музею, в рубриці «Благодійний аукціон», вже можна ознайомитись з художніми творами, які будуть експонуватися на аукціоні.

Усі 42 автори, які надали 97 робіт спеціалісти у своєму виді мистецтва, вони мають певний авторитет, їхня творчість є досить відомою. Дуже приємно, що є уже скульптура нашого земляка Василя Корчового, який народився на Хмельниччині, працює в Києві – погруддя богині Флори, робота з бронзи, яку передав нам цей відомий митець. 

Перед початком «живого аукціону» кожен гість отримає анонімний номер, за яким фіксується його особа і сума, яку він готовий запропонувати.

Кошти, отримані від продажу лотів будуть спрямовані на надання фінансової підтримки пораненим бійцям АТО на окремий рахунок і розподілятимуться за рішенням наглядової ради, до складу якої входять представники районів та міст області.

З 1 по 10 жовтня в Обласному художньому музеї, буде проводитись перед аукціонна виставка, куди кожен зможе зайти за ціною звичайного квитка в музей і ознайомитись з різноманітними роботами, цінами, і як наслідок, виставляти свою вартість за лоти. Ці роботи, не будуть йти безпосередньо на аукціон через молоток, а будуть реалізовуватись за допомогою, так званого «тихого аукціону».

Організатори мають надію, що така хороша мета, як надання допомоги пораненим бійцям АТО, дасть свої позитивні результати. Адже, якщо ще донедавна на Хмельниччині таких бійців було -72, сьогодні тих, які вже отримали статус інваліда війни -82. Із кожним днем ця сумна цифра зростає.

З повагою,

Голова Ради Територіального

відділення ВГО «Асоціація платників

податків України» у Хмельницькій області      Семків Р.Р.

Переглядів: 307 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]