Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       13.05.2024, Понеділок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2014 » Травень » 29 » Служба громадського контролю в дії
12:18
Служба громадського контролю в дії

Куди ділись гроші на житло для "афганців"?

Представники АГО «Народна Сила» з числа учасників бойових дій в Афганістані, а саме Папуга О.Д., Мацьков Л.В., Гаврищук А.Л., Ніколайчук Ю.С., Похолок А.В. зробили візит в Департамент соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації для з’ясування куди ділися кошти, передбачені на придбання житла для «афганців».  

Законом України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» на виконання Програми  «Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів», відповідно до розподілу коштів на 2013 рік Хмельницькій обласній державній адміністрації було передбачено кошти в сумі 2.9 млн. гривень для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів з числа учасників бойових дій на території інших держав.

На сьогоднішній день ніхто житла, згідно зазначеної Програми не отримав. Є лише пусті обіцянки та паперові   відписки чиновників Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА.

Після розмови з начальником управління у справах інвалідів, громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи, організації соціальних послуг та кадрово-правової роботи Гловацьким І.І. стало зрозуміло що коштів, передбачених на житло, вже не має.

А ситуація стандартна, чиновники різного рівня і так звані слуги народу розробляють різні програми, показують видимість своєї роботи, а результат від цього очевидний. Кошти знову пішли на чергову схему депутатів Верховної Ради чи інших можновладців.

 

                Перший заступник голови АГО «Народна Сила»                                      О.Д. Папуга

Переглядів: 467 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]