Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       16.05.2024, Четвер
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Вересень » 4 » НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ ДО СВОГО МАЙБУТНЬОГО
12:15
НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ ДО СВОГО МАЙБУТНЬОГО

Шановні Хмельничани!

В найближчий час відбудеться децентралізація органів виконавчої влади. Будуть ліквідовані обласні та районі адміністрації. Повнота влади перейде на територіальні громади через представників – депутатів місцевих рад і обраних ними виконавчі комітети.

За змістом все добре. А чи хоче правляча влада в дійсності такі зміни реалізувати?

Новий закон про місцеві вибори демонструє, що правлячі партії в Верховній Раді і надалі через своїх депутатів на місцевому рівні будуть контролювати владу у своїх руках. Цей закон позбавляє людей самостійно балотуватись у депутати до місцевих рад. Щоб стати депутатом, необхідно висуватись від політичних партій по відповідних округах. А це означає, що більшість політичних ділків побіжать у ті партії, які мають фракції у Верховній Раді, за відповідні грошові внески. І що тоді зміниться? Ми бачимо до чого докерувалася сьогоднішня влада. Вона зрадила інтереси людей, які здійснили Революцію Гідності і надіялись на краще життя.

Олігархи різної масті хочуть взяти в свої руки наш обласний центр, просуваючи своїх людей. Назви їхніх особистих партій і чергові обіцянки бачите на рекламних щитах і з екранів телевізорів.

Який вихід з цієї ситуації?

Необхідно обирати нових людей, патріотично налаштованих до змін, професіоналів своєї справи, які живуть поряд з Вами і Ви їх знаєте особисто, або через знайомих по конкретних справах, а не по партійній приналежності.

Не ведіться за кілограм гречки або іншу тимчасову подачку, яку вони здеруть з Вас у вигляді тарифів на комунальні послуги, цін на ліки, товари і послуги, військового податку, а самі будуть наживатися, крутячи в тіньовому обороті мільйонні суми. Вибір за Вами.

Переглядів: 331 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]