Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       13.05.2024, Понеділок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2013 » Грудень » 14 » Місцева ініціатива - Привокзальна площа
12:39
Місцева ініціатива - Привокзальна площа

14 листопада 2013 р. під егідою АГО "Народна Сила" відбулися збори громадян, членів територіальної громади міста Хмельницького з ініціювання в порядку місцевої ініціативи винесення на розгляд Хмельницької міської ради питання про скасування рішення дев’ятнадцятої сесії Хмельницької міської ради № 11 від 29.08.2012 р. в частині щодо надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу для платного паркування. На порядку денному було три питання, а саме:

1. Про ситуацію щодо надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу для платного паркування.

2. Про необхідність винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання, щодо скасування пункту 2 рішення дев’ятнадцятої сесії Хмельницької міської ради № 11 від 29.08.2012 р. та пункту  2  додатку  1  до рішення сесії міської ради від 29.08.2012 р. № 11 в частині щодо  проведення конкурсу на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу для платного паркування.

3. Про доручення ініціативній групі подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів щодо ситуації, яка склалася в результаті створення платного паркування на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу, на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.

  • По першому питанню вирішили визнати ситуацію щодо надання права Хмельницькою міською радою організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу для платного паркування такою, що не відповідає інтересам територіальної громади міста Хмельницького та потребує її втручання.
  • По другому питанню вирішили схвалити необхідність винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання, щодо скасування пункту 2 рішення дев’ятнадцятої сесії Хмельницької міської ради № 11 від 29.08.2012 р. та пункту  2  додатку  1  до рішення сесії міської ради від 29.08.2012 р. № 11 в частині щодо  проведення конкурсу на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу для платного паркування.
  • По третьому питанню вирішили доручити ініціативній групі, а саме:
    1. Корнацькому Дмитру Володимировичу;                 
    2. Папузі Олександру Дмитровичу;
    3. Сподаренку Олександру Миколайовичу;
    4. Ярославському Миколі Миколайовичу;             
    5. Марценюку Олександру Вікторовичу;
    6. Клімащуку Андрію Валерійовичу.                      

    подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів щодо ситуації, яка склалася в результаті створення платного паркування на майданчику привокзальної площі залізничного вокзалу, на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.


     

Переглядів: 337 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]