Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2014 » Березень » 20 » Місцева ініціатива по допомозі Мусульманській громаді міста Хмельницького
11:55
Місцева ініціатива по допомозі Мусульманській громаді міста Хмельницького

20 березня 2014 р. під егідою АГО "Народна Сила" відбулися збори громадян, членів територіальної громади міста Хмельницькогоз ініціювання в порядку місцевої ініціативи винесення на розгляд Хмельницької міської ради питання про виділення Хмельницькою міською радою земельної ділянки для побудови культурно-просвітницького центру Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького по вул. Трудовій, 11/2б площею 0,5 га. На порядку денному було три питання, а саме:

1. Про ситуацію,  яка склалася в результаті порушення прав Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького, а саме не винесення на порядок денний питання, щодо виділення Хмельницькою міською радою земельної ділянки для побудови культурно-просвітницького центру Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького по вул. Трудовій, 11/2б площею 0,5 га.  

2. Про необхідність винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання, щодо прийняття рішення Хмельницької міської ради про виділення Хмельницькою міською радою земельної ділянки для побудови культурно-просвітницького центру Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького по вул. Трудовій, 11/2б площею 0,5 га або в іншому місці.

3. Про доручення ініціативній групі подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.

  • По першому питанню вирішили визнати ситуацію,  яка склалася в результаті порушення прав Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького, а саме не винесення на порядок денний питання, щодо виділення Хмельницькою міською радою земельної ділянки для побудови культурно-просвітницького центру такою, що порушує права людей і не відповідає інтересам мусульманськоїї громади міста Хмельницького та потребує її втручання.
  • По другому питанню вирішили схвалити необхідність винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання, щодо прийняття рішення Хмельницької міської ради про виділення Хмельницькою міською радою земельної ділянки для побудови культурно-просвітницького центру Мусульманської релігійної громади  міста Хмельницького по вул. Трудовій, 11/2б площею 0,5 га або в іншому місці.
  • По третьому питанню вирішили доручити ініціативній групі, а саме:
  1. Мухаммедову Абуль Каріму                               
  2. Корнацькому Дмитру Володимировичу              
  3. Дадашову Мевлюду Огли                                     
  4. Гасімову Джейхун Азізогли                               
  5. Місербієву Арбі Мавдиєвичу                                    
  6. Гречко Андрію Володимировичу                        
  7. Раад Хусаму                                                    
  8. Абдуллі Мухаммад Саіду                                   
  9. Садик Їлдису                                               
  10. Хассон Шукрі Абдолу

         подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.


    

 

Переглядів: 445 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]