Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2013 » Грудень » 14 » Місцева ініціатива - Каналізування Дубове
12:45
Місцева ініціатива - Каналізування Дубове

16 листопада 2013 р. під егідою АГО "Народна Сила" відбулися збори громадян, членів територіальної громади міста Хмельницького з ініціювання в порядку місцевої ініціативи винесення на розгляд Хмельницької міської ради питання про виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництва централізованого водовідведення в мікрорайоні Дубове. На порядку денному було три питання, а саме:

1. Про ситуацію, яка склалася в результаті відсутності каналізаційних мереж в мікрорайоні Дубове по вулицях Глібова, Глінки, Уборевича, Руднєва, Аеродромної, Мічуріна, Щедріна, Привітної, Солов’їної, проїзду Глібова, провулку Щедріна і призвела до незручностей для людей які там проживають та до забруднення навколишнього середовища і антисанітарії.

 

2. Про необхідність винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництва централізованого водовідведення в мікрорайоні Дубове по вулицях Глібова, Глінки, Уборевича, Руднєва, Аеродромної, Мічуріна, Щедріна, Привітної, Солов’їної, проїзду Глібова, провулку Щедріна.

3. Про доручення ініціативній групі подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів щодо ситуації, яка склалася в результаті відсутності каналізаційних мереж в мікрорайоні Дубове, на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.

  • По першому питанню вирішили визнати ситуацію, яка склалася в результаті відсутності каналізаційних мереж в мікрорайоні Дубове такою, що призвела до забруднення навколишнього середовища і антисанітарії та не відповідає інтересам територіальної громади міста Хмельницького та потребує її втручання.
  • По другому питанню вирішили схвалити винесення на розгляд Хмельницької міської ради в порядку місцевої ініціативи питання щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництва централізованого водовідведення в мікрорайоні Дубове по вулицях Глібова, Глінки, Уборевича, Руднєвій, Аеродромній, Мічуріна, Щедріна, Привітної, Солов’їної, проїзду Глібова, провулку Щедріна.
  • По третьому питанню вірішили доручити ініціативній групі, а саме:
  1. Антонюк Галині Степанівні;                                          
  2. Панчук Тетяні Володимирівні;                                              
  3. Пучок Ростиславу Михайловичу;                                                
  4. Лукашову Віталію Григоровичу;                                                 
  5. Шкробтак Валерію Володимировичу;                              
  6. Зеленецькій Євгенії Архипівні;                                                
  7. Присяжнюк Василю Федоровичу;                                        
  8. Осадчій Надії Філімонівні;                                                  
  9. Крилову Григорію Трохимовичу;                                               
  10. Папузі Олександру Дмитровичу;                                       
  11. Ярославському Миколі Миколайовичу                            

подати протокол Зборів громадян в Хмельницьку міську раду та представляти інтереси учасників зборів щодо ситуації, яка склалася в результаті відсутності каналізаційних мереж в мікрорайоні Дубове, на відкритому засіданні Хмельницької міської ради.



Переглядів: 310 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]