Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       15.05.2024, Середа
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Лютий » 28 » Контроль виконавчого комітету Хмельницької міської ради
08:33
Контроль виконавчого комітету Хмельницької міської ради

       Міська влада з 26 листопада 2014 року по 26 лютого 2015 року, відповідно до  постанови  Кабінету Міністрів    України від 03.11.2010 р.  N 996 «Про забезпечення участі громадськості  у формуванні та реалізації державної  політики» із змінами та доповненнями повинна була утворити ініціативну  групу  з  підготовки  установчих  зборів по  формування  складу  громадської  ради за   участю інститутів громадянського суспільства.

     Повноваження утвореної громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради закінчились 19  лютого 2015 року. Відповідно до Положення   про громадську раду  не пізніше ніж за 60 календарних  днів  до    закінчення  її  повноважень  вона утворює  ініціативну  робочу  групу з підготовки установчих зборів для формування  нового складу ради.

    Тобто, термін повноважень громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради закінчився, але ні міська влада, ні стара  громадська рада не спішать створювати нову, по скільки їх влаштовує безініціативна ручна громадська рада, підібрана самою керуючою справами міськвиконкому.

     З цього можна зробити висновок, що цій владі є що боятися, але скільки колобочку не витися, кінець все рівно настане. І надіємось, що новостворена громадська рада, дасть належну оцінку діяльності міської влади і буде належним чином здійснювати громадський контроль за її діяльністю. 

Переглядів: 359 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]