Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2014 » Листопад » 21 » Як прокуратура Хмельницького району за рахунок 74-ох річної пенсіонерки показники робить.
10:16
Як прокуратура Хмельницького району за рахунок 74-ох річної пенсіонерки показники робить.

Відбулась Революція Гідності, український народ піднявся з колін, щоб будувати нову Україну, де проста людина буде захищена і жити в достатку. Щоб був мир і злагода Українські Патріоти віддають своє життя.

І в цей час Хмельницька прокуратура, замість того, щоб займатися тими, хто грабував людей за останні роки, наживаючи при цьому мільйони гривень, притягає до кримінальної відповідальності сільську бабульку похилого віку за «мішок буряків».

Представники Асоціації громадських організацій «Народна Сила» стали на захист жительки села Немиченці Купельської Л.М. і зробили візит до прокурора Хмельницького району Кахнія Р.С.

 

Прокурор, щодо захисту Купельської Л.М., яка ще являється і дитиною війни, нічого слухати не хотів.

Не знайшовши почуття моралі і совісті в прокуратурі, пішли шукати правду до представників влади у Хмельницькій області, де розібратися в виниклій ситуації пообіцяв перший заступник голови Хмельницької обласної адміністрації Симчишин О.С.

Не залежно від того як будуть розгортатися події далі, «Народна Сила» і далі буде відстоювати інтереси жінки, яка багатьом із нас в матері годиться і опинилася заручницею свавілля землевласників і правоохоронних органів.

Переглядів: 482 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]