Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       16.05.2024, Четвер
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Травень » 4 » ДОПОМОГА СІМ’Ї ПОВАДЮКІВ, ЯКА БОРЕТЬСЯ З БЕЗЗАКОННЯМ І КОРУПЦІЄЮ БІЛЬШЕ 12 РОКІВ
15:08
ДОПОМОГА СІМ’Ї ПОВАДЮКІВ, ЯКА БОРЕТЬСЯ З БЕЗЗАКОННЯМ І КОРУПЦІЄЮ БІЛЬШЕ 12 РОКІВ

     В 2002 році ВАТ «Хмельницький КХП», який мав багатомільйонні прибутки,  дуже зацікавив бізнес-ділків, які звикли наживатися за рахунок інших. Шляхом рейдерського захоплення, в зговорі з корумпованими чиновниками органів державної влади та правоохоронних органів, в сім’ї Повадюків незаконно забрали частину належного їм майна в ВАТ «Хмельницький КХП».

   Відбулося Революція Гідності, але корумповані чиновники в органах прокуратури зайняли кругову оборону і справу не можна рухнути з місця, йдуть у відповідь одні відписки. Питання щодо захисту прав сім’ї Повадюків обговорювалося і було підтримане на засіданнях Ради Асоціації громадських організацій «Народна Сила», Ради Майдану, Громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації.

   Асоціація громадських організацій «Народна Сила» звернулась до новопризначеного голови Хмельницької обласної державної адміністрації Загородного М.В. з проханням взяти справу під особистий контроль і встановити справедливість по відношенню до Повадюка Олега Євгеновича та членів його сім’ї  і повернути належне їм майно.

     

  

Переглядів: 331 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]