Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       15.05.2024, Середа
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Серпень » 10 » БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ "ТИ ТІЛЬКИ ЖИВИ"
19:35
БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ "ТИ ТІЛЬКИ ЖИВИ"

В Україні проходить Благодійний проект на підтримку поранених бійців АТО «Ти тільки живи!», який 20 серпня завершиться Благодійним аукціоном в Національному музеї Тараса Шевченка з продажу картин, написаних пораненими бійцями у військових клінічних шпиталях під час лікування та інших творів наданих митцями.

Кожен бажаючий може внести посильний внесок на забезпечення та реабілітацію наших захисників. Усі кошти, перераховані на Благодійний рахунок будуть направлені  на лікування, протезування, реабілітацію тощо бійцям АТО.

Реквізити благодійного рахунку «Ти тільки живи!»:

Отримувач: ВГО «АППУ»

Код 21704946

Банк отримувача: ПАТ «КБ»ПРЕМІУМ»

МФО 339555

п/р 26000002017119

Призначення платежу: Перерахування благодійного внеску на підтримку поранених бійців АТО. Без ПДВ.

 

З ініціативи Асоціації громадських організацій «Народна сила» та Територіального відділення «Асоціації платників податків України» планується до даного заходу видрукувати поетичну збірку «Даруй нам, Господи спасіння». Переважна більшість віршів, які ввійдуть в дану збірку, це відгук на події, які відбуваються в країні. В подальшому збірка буде передана організаторам Аукціону.

Пропонуємо Вам приєднатися до пошуку художників, митців, які б надати свої роботи для участі у Аукціоні. Ви та митці, які виявлять бажання презентувати свої роботи, зможете особисто прийняти участь у вказаному заході.

Просимо підтримати проведення даної акції та допомогти відчути пораненим бійцям, що вони не залишились на наодинці.

Більш детальну інформацію можна отримати в нашому Консультаційному пункті розташованому в адміністрації ринку «Привоз» та зателефонувавши на телефонний номер 098 815 22 23.

 

Переглядів: 610 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]