Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2014 » Березень » 1 » АГО "Народна Сила" захищає трудовий колектив Маниковецького спиртового заводу
17:44
АГО "Народна Сила" захищає трудовий колектив Маниковецького спиртового заводу

Асоціація громадських організацій «Народна Сила» та лідери громадських організацій на захисті відновлення виробництва в області та соціальних гарантій трудового колективу Маниковецького спиртового заводу.

Маниковецький спиртовий завод

Лист Міністру аграрної політики та продовольства україни Швайці І.О. (Надісланий)


     Асоціація громадських організацій «Народна Сила» – не політична організація, що об’єднує 35 громадських організацій, координує та спрямовує діяльність щодо подальшої розбудови громадянського суспільства, запровадження дієвого народного контролю за діяльністю органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних, контролюючих органів та суб’єктів господарювання.

     Однією із нагальних проблем, вбачаємо, у збереженні та відновленні залишків виробництва в області. Ми стали на захист територіальної громади с. Маниківці Деражнянського району, де розміщується Маниковецьке МПД ДП «Укрспирт», яке більше двох років простоює, не даючи податків як державі, так і місцевим бюджетам. Колектив підприємства, а це прості жителі села зубожіють, втратили всі соціальні гарантії на виживання, люди в розпачі, але пам’ятають кращі часи, коли у 2008 році на порослий бур’янами завод призначили керівником Папугу Олександра Дмитровича, громадського активіста, багаторічного працівника органів місцевого самоврядування, воїна-інтернаціоналіста в республіці Афганістан, який за короткий час відновив «з руїн» завод, наростив потужності, домігся високої якості продукту; в свою чергу завод став символом живучості району та області, гарантом виконання соціальних гарантій як членам колективу, який налічує більше 120 чол., так і різним верствам населення, які потребували захисту.

      Але в генерального директора Державного підприємства «Укрспирт» Харта Олександра Миколайовича (ставленика «наглядача» Іванющенка Юрія Володимировича) були свої плани на цей завод, в результаті чого Папугу О.Д. звільнили.

      На сьогоднішній день завод не працює третій рік. Революційний імпульс відновлення довіри народу до владних інститутів сприяє покращенню ситуації у розвитку виробництва в країні, побудові істинно народної влади та громадянського суспільства, тому ми лідери
35 громадських організацій просимо Вас:

  • відновити роботу Маниковецького МПД ДП «Укрспирт»;
  • захистити працівників заводу та їх членів сімей, відновивши соціальні гарантії їх діяльності;
  • призначити на посаду керівника Маниковецького МПД ту особистість, яка силою розуму, характеру та невичерпної жаги до роботи, підняла в нелегкі для країни економічні часи завод з руїн, а саме, Папугу Олександра Дмитровича (активіста останніх подій і Євромайдану в Києві, дивись сайт narodnasyla.at.ua );
  • звільнити з займаної посади генерального директора ДП «Укрспирт» Харта О.М. як людину, яка представляла інтереси сімейного клану Януковича.

З повагою голова Асоціації громадських організацій «Народна Сила»     І. Бухал


  

На фото: члени АГО "Народна Сила", лідери громадських організацій та активісти Хмельницького Євромайдану на Маниковецькому спиртовому заводі

Переглядів: 958 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]