Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       14.05.2024, Вівторок
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2013 » Грудень » 23 » АГО "Народна Сила" захищає інтереси людей
15:30
АГО "Народна Сила" захищає інтереси людей

Коли почалась ворожнеча між двома родинами по вул. Набарежній в селі Шрубків, Летичівського р-ну ніхто не знає, але почалось все це з горіхів висаджених менше двох метрів від межі між садибами.

В кінці липня цього року ударника та ветерана праці Гонту Катерину Іванівну побила палкою по голові сусідка, за те що вона вела свою корову по вулиці біля її хати. Але на цім справа не закінчилась, вмішався, зять сусідки та напав з вилами на доньку пані Катерини - Галину, та завдав їй ушкодження  спричинивши до короткочасної  непрацездатності. Після усіх цих подій Гонта Галина Василівна подала на сусіда у суд.

Суд затягувався довго та відкладався раз за разом, поки пані Катерині та Галині не порадили звернутися у Асоціацію громадських організацій «Народна сила». АГО «Народна сила»  забезпечила їх юридичною підтримкою та почала слідкувати за правомірністю і ходом судового процесу щоб відновити справедливість та підтримати постраждалу людину, також взяла під захист сім’ю Гонтів і продовжує слідкувати за судовою справою, поки вона не закінчиться перемогою ображених жінок. 


Переглядів: 323 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]