Зробити безкоштовний сайт з uCoz
       15.05.2024, Середа
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » 2015 » Липень » 3 » АГО "НАРОДНА СИЛА" та Територіальне відділення «Асоціації платників податків України» спроможні допомогти малому та середньому бізнесу
11:41
АГО "НАРОДНА СИЛА" та Територіальне відділення «Асоціації платників податків України» спроможні допомогти малому та середньому бізнесу

ШАНОВНІ ХМЕЛЬНИЧЧАНИ!

Враховуючи специфіку м. Хмельницького, як одного з міст України - центрів торгівельної діяльності, актуальним є надання послуг платникам податків щодо отримання консультацій з питань оподаткування, митної справи в місцях наближених до масового перебування громадян, а саме на ринках. Враховуючи побажання громадян, з ініціативи Асоціації громадських організацій «Народна сила» та Територіального відділення «Асоціації платників податків України», на території ринку «Привоз», за підтримки керівництва ринку, діє Консультаційний пункт де можна отримати консультацію не лише з питань оподаткування та митної справи, але і з інших питань, вирішення яких сприятиме розвитку бізнесу.

Також реалізовано можливість щодо надання пропозиції по внесенню змін до діючих нормативно-правових актів, поданню зауважень, скарг щодо неправомірних дій працівників контролюючих органів, а також щодо розвитку м. Хмельницького.

Інформацію можна надавати безпосередньо в Консультаційний пункт, який працює в дні роботи ринку щоденно з 9 до 13 години або на електронну адресу khm@appu.org.ua, а також зателефонувавши на телефонний номер 098 815 22 23. Інформація буде одразу доведена до відповідального працівника з врахуванням суті звернення. Про результати розгляду Вас буде повідомлено.

Надання нами безкоштовних консультаційних послуг, упередження розповсюдження недостовірної інформації, опрацювання інформації щодо неправомірних дій працівників контролюючих служб – це конкретні кроки направлені на сприяння розвитку громадянського суспільства.

Переглядів: 314 | Додав: -==klim==- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]