29.03.2024, П'ятниця
     Асоціація громадських організацій "НАРОДНА СИЛА"  e-mail: narodnasyla@at.ua

Папуга О.Д. Голова АГО "Народна Сила"
Папуга 
Олександр Дмитрович
Головна » Новини АГО "Народна Сила"
1 2 3 »

Найщиріші вітання членам Спілки об'єднань громадян Асоціації громадських організацій "Народна сила" Папузі Павлу та Заречнюку В'ячеславу з отриманням відзнаки Хмельницького міського голови "Воля та мужність" під час заходів приурочених Дню героя!

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: -==klim==- | Дата: 25.05.2018 | Коментарі (0)

Член Ради АГО "Народна Сила" Гуменюк В.М. підняв питання на Громадській раді при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради про облаштування пішохідної доріжки від залізнодорожного пішохідного переходу через вул. Красовського до Хмельницької обласної лікарні, де після дощу, як по грунтовій дорозі. Після походінь по структурних підрозділах міської ради в бюджеті міста передбачили кошти на облаштування  доріжки, якою постійно ходять медичні працівники і жителі міста, про що доповів на черговому засіданні Громадської ради начальник управління житлово- комунального господарства. Питання тримається на контролі до повного вирішення.  

... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: -==klim==- | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

 

          Ще в 1995 році Іван Васильович отримав земельну ділянку в мікрорайоні "Гречани" для здійснення виробничої діяльністі. Побудував завод державного значення по виготовленню емальованого дроту, спільно з представниками країн з Югославії та Казахстану. Після розпаду Югославії і змін в керівництві нашої держави цей проект закрили.

           В 2018 році члени АГО "Народна Сила" знайшли інвесторів з Німеччини з метою відновлення роботи заводу та здійснення виробничої діяльності. Але, як з'ясувалося, земельну ділянку в Бухала І.В. згідно рішення виконавчого комітету передали в запас міста ще в 2000 році, не повідомивши його про це.

            Після звернення до міського голови Симчишина О.С., рішенням міської ради незаконне рішення виконавчого комітету було скасоване і земельна ділянка залишилася в Почесного громадянина міста. Після спільних зусиль членів Асоціації справедливість перемогла. Бізнес-ділкам не вдалось по-тихенькому привласнити земельну ділянку, дочекавшись смерті поважної людини.

... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: -==klim==- | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

1 березня 2018 року відбулися звітно-виборні збори Асоціації громадських організацій "Народна Сила", де обрали голову Асоціації - Папугу Олександра Дмитровича,  сформували Раду Асоціації в кількості 19 представників громадських організацій та обговорили перспективні плани діяльності АГО "Народна Сила".

Голова Асоціації аналізуючи позитивні результати роботи членів організації, діяльність АГО "Народна сила" з 2012 року по сьогоднішній день поділив на 3 етапи:

1. Створення.

2. Становлення.

3. Очищення.

        Голова акцентував увагу на те що, за цей період хтось проявляв себе в більші мірі, хтось в меншій, хтось взагалі нічого не робив, але це є громадська робота, яка проводиться без будь-якого фінансування. В результаті роботи громадської організації часто виникали проблеми з владою, правоохоронними і контролюючими органами, з іншими особами.

        До основних досягнень роботи Асоціації Голова відніс:

  • Проведено ряд місцевих ініціатив, в результаті яких була надана допомога від влади Хмельницькій міській організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України», демонтовано платну парковку на привокзальній площі міста, зрушено питання щодо  будівництва каналізаційно-насосної станції і системи водовідведення в мікрорайоні Дубове.

  • Взято участь в Революції Гідності, де кожен з нас проявив себе як справжній патріот нашої держави. За поданням АГО "Народна сила" нагороджено орденом "За мужність" Заречнюка В'ячеслава і Абаєва Олександра, які в лютневі події 2014 року були поранені під час участі в акціях протесту м. Києві. Член АГО "Народна сила" Лукіянчук Володимир Федорович написав про Революцію Гідності книгу "Листопада кривавого слід", яка вже ввійшла в історію.

  • Було організовано надання допомоги учасникам антитерористичної операції, де відзначились Крилов Григорій Трохимович, Корнацький Дмитро Володимирович, покійний Козловський Юрій Костянтинович. З членів Ради АГО "Народна сила" Вичавка Олег Степанович безпосередньо брав участь в АТО.

  • Організована допомога сім'ї учасника АТО Романенка Олександра Трохимовича, який будучи командиром розвідгрупи, загинув в Іловайську. За  моїм сприянням і сприянням бойових побратимів Олександра Романенка нагороджено посмертно орденом "За мужність", його іменем названа вулиця, де він проживав, встановлена меморіальна дошка, де навчався, сім'ї виплачена допомога в розмірі 609 000 грн.

  • Здійснено захист сім'ї дитини війни від фізичної і правової розправи зі сторони "безпредєльщиків", за якими стояли правоохоронні органи.

  • І багато інших звернень було вирішено з позитивним результатом.

  • Зокрема:

- це допомога жителям села Маниківці, де було зупинено добування відходів з ракетних точок, захоронених за радянських часів;

- це переіменування провулку в честь академіка Юрія Козловського.

       На сьогоднішній час повсякденні питання ми доносимо для подальшого вирішення через наших представників на Громадські ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради та Хмельницькій обласній державній адміністрації, де хоч в якісь мірі йде реакція на інститути громадянського суспільства. 

       В подальшому необхідно  ще більше гуртувати небайдужих і активних громадських лідерів, яким небайдужа подальша доля українського народу, який доведений до відчаю і зневірився до влади, до продажних політиків, які гноблять його з кожним днем.

... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: -==klim==- | Дата: 15.03.2018 | Коментарі (0)

Голова Асоціації громадських організацій "Народна сила" взяв участь у заходах, приурочених дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, відвідавши могили побратимів та поклавши квіти до пам'ятників, меморіальних стел та дошок. 

... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: -==klim==- | Дата: 15.03.2018 | Коментарі (0)

 

  • ЗРУШЕННЯ ПИТАННЯ ПО НАДАННЮ ПОЗИК НА БУДІВНИЦТВО УЧАСНИКАМ БОЙОВИХ ДІЙ

     

 

  • ЗВЕРНЕННЯ ВІД ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДО ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ГРОЙСМАНА В.Б. ПО НАДАННЮ ПОЗИК НА БУДІВНИЦТВО УЧАСНИКАМ БОЙОВИХ ДІЙ

   

 

Переглядів: 357 | Додав: -==klim==- | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

 

Голова Асоціації Папуга О.Д. зустрівся з своїми однополчанами на теренах Київської області.

 

Афганістан...

Згадаймо ті дні, коли разом з світанком

Вставали ми всі і мчались на танках,

Або "БеТееРом", вперед на ті гори

Де ворог засів, що бив по колонах.

 

Афганістан...

Згадаймо бої. Згадаймо загиблих.

Шануймо батьків наших рідних. Пониклих

В журбі за синочком, що смерть там знайшов...

Геройски загинув! У вічність пішов!...

 

 

 

 

 

 

 


 

 

               

... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: -==klim==- | Дата: 28.06.2017

Голові Хмельницької

обласної державної адміністрації

Корнійчуку О.О.

 

 

Шановний Олександре Олександровичу!

 

               Громадська рада при Хмельницькій обласній державній адміністрації, просить Вас взяти під контроль питання, щодо виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» в частині забезпечення жилою площею учасників бойових дій, які дістали поранення, контузію або каліцтво під час участі в бойових діях чи при виконанні обов'язків військової служби, у тому числі за рахунок жилої площі, що передається міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями у розпорядження місцевих рад та державних адміністрацій, - протягом двох років з дня взяття на квартирний облік.

 

 

Голові Хмельницької

обласної державної адміністрації

Корнійчуку О.О.

 

 

Шановний Олександре Олександровичу!

 

                 Щорічно до 5 травня учасникам бойових дій виплачується разова грошова допомога у розмірі, який визначається Кабінетом Міністрів України в межах бюджетних призначень, встановлених законом про Державний бюджет України.

               Протягом останніх років учасники бойових дій в місті Хмельницькому отримували зазначену допомогу через управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради за поданням списків Хмельницьким об'єднаним міським військовим комісаріатом.

               На сьогоднішній день, з не відомих причин, списки учасників бойових дій в управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради не подані. Для отримання допомоги необхідно кожному учаснику бойових дій особисто йти в управління праці та соціального захисту населення і подавати необхідні документи, про що їм не доведено.

              В результаті такої бюрократії, станом на 10 травня 2017 року за словами працівника управління праці та соціального захисту населення допомогу отримали лише 300 учасників бойових дій з 5000 (орієнтовано), хоча кошти для виплати допомоги є в наявності.

            Просимо Вас розібратись в виниклій ситуації і ігноруванні Хмельницьким об'єднаним міським військовим комісаріатом подачі списку учасників бойових дій в управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради для виплати разової грошової допомоги.

 

 

 Кожному адресату окремо:

Голові Верховної Ради України

Прем’єр-міністру України

Депутатам Верховної Ради України від Хмельницької області

 

 

             Громадська рада при Хмельницькій обласній державній адміністрації, обговоривши питання забезпечення житлом учасників бойових дій, просить Вас забезпечити виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» в частині пункту 15) статті 12 по наданню учасникам бойових дій позики на будівництво, реконструкцію або капітальний ремонт жилих будинків і подвірних будівель, приєднання їх до інженерних мереж, комунікацій, а також позики на будівництво або придбання дачних будинків і благоустрій садових ділянок з погашенням її протягом 10 років починаючи з п'ятого року після закінчення будівництва. Зазначені позики надаються у порядку, який визначається Кабінетом Міністрів України.

                 На сьогоднішній день патріоти українського народу захищають нашу землю від окупантів. Більшість з них не мають власного житла, що позбавляє їх змоги нормально жити, заводити сім’ю.

                В усіх цивілізованих державах надаються кредити на придбання або будівництво житла з мінімальними процентами або без таких кожному громадянину.

                В нашій державі про таке можна тільки мріяти. Тому зробіть щось добре для тих, хто дивився смерті в очі, забезпечте виконання вже прийнятого Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і люди будуть вам вдячні.

 

... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: -==klim==- | Дата: 27.06.2017 | Коментарі (0)

НАРОДНА СИЛА ОПЕРАТИВНО РЕАГУЄ НА ЗВЕРНЕННЯ ЖИТЕЛІВ СЕЛА МАНИКІВЦІ З ПОЗИТИВНИМ ВИРІШЕННЯМ ПИТАННЯ ЧЕРЕЗ ГРОМАДСЬКУ РАДУ ПРИ ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОДА

 

... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: -==klim==- | Дата: 03.04.2017 | Коментарі (0)

23.02.2017 обрано новий склад громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації, до якої ввійшли представники АГО "Народна сила":

-  Папуга Олександр Дмитрович - голова Громадського об’єднання «Бойове Братство»;

- Мерзенюк Олександр Володимирович - член Ради АГО "Народна сила";

- Гуменюк Василь Михайлович - член громадської організації "Екологічний рух "УРА".

... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: -==klim==- | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)

 

Шановні керівники засобів масової інформації та громадських організацій, громадських рад, асоціацій!

 

Громадські організації, громадські ради, асоціації Хмельниччини працюють над створенням сприятливих умов для подальшого розвитку громадянського суспільства, підприємництва та налагодження взаємовигідної співпраці між бізнесом та державою.

Усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль громадського та журналістського середовищ для забезпечення своєчасного, повного й об’єктивного інформування громадськості про діяльність органів влади та окремих її представників,   бажаючи виробити ефективний механізм координації дій засобів масової інформації, громадських організацій стосовно інформування суспільства про роботу народних обранців, ухвалені ними рішення, що можуть становити громадський інтерес пропонуємо прийняти участь в засіданні на тему «Відкритість засобів масової інформації для громадських організацій м. Хмельницького».

Засідання відбудеться 29.11.2016 о 11-00 в Конференц-залі Хмельницької торгово-промислової палати за адресою м. Хмельницький, вул. Подільська, буд. 109/1.

Планується, що учасники засідання, а це представники громадських організацій, засобів масової інформації, розглянуть проблеми практичного втілення демократичних стандартів взаємодії громадських організацій та засобів масової інформації, можливості рівного доступу громадських організацій до ЗМІ. За умови позитивного розгляду питання передбачається підписання Меморандуму про взаємодію громадських організацій м. Хмельницького та ЗМІ (проект додається).

Просимо Вас сприяти інформуванню громадськості щодо проведення вище вказаного заходу з метою розширення кола учасників та запрошуємо Вас прийняти участь.

За дорученням ініціативної групи, з повагою

 

Голова Ради ТВ ВГО «Асоціація платників

податків України»

у Хмельницькій області

Семків Р.Р.

 

 

Проект

 

Меморандум

про взаємодію громадських організацій м. Хмельницького та засобів масової інформації

 

Представники громадських організацій, громадських рад, асоціацій (далі – громадських організацій) та засобів масової інформації – учасники круглого столу «Відкритість засобів масової інформації для громадських організацій м. Хмельницького», –

- критично оцінюючи заходи, що вживаються щодо попередження та протидії корупції, підтримуючи громадські ініціативи про приєднання до безкомпромісної боротьби з корупцією і активної реалізації громадянських ініціатив у протидії корупції, забезпечення прозорості та відкритості в державному управлінні;

- обговоривши проблеми практичного втілення демократичних стандартів взаємодії громадських організацій та засобів масової інформації, можливості рівного доступу громадських організацій до ЗМІ,

- усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль громадського та журналістського середовищ для забезпечення своєчасного, повного й об’єктивного інформування громадськості про діяльність органів влади та окремих її представників,

-   бажаючи виробити ефективний механізм координації дій журналістів, громадських організацій стосовно інформування суспільства про роботу народних обранців, ухвалені ними рішення, що можуть становити громадський інтерес,

- сприяючи впровадженню ініціатив громадського суспільства, спрямованих на налагодження конструктивного діалогу між громадськими активістами, та журналістами,

- визнаючи, що свобода вираження поглядів згідно із загальновизнаними міжнародними стандартами прав людини, може підлягати обмеженням, у тому числі для захисту репутації чи прав інших осіб, для запобігання розголошенню конфіденційної інформації

домовилися про:

  1. Взаємодію та координацію діяльності громадських організацій і засобів масової інформації при здійсненні останніми професійної діяльності для задоволення потреб громадськості щодо висвітлення суспільно-важливої інформації через налагодження конструктивного діалогу, що є основною метою цього Меморандуму.

  2. Меморандум вважається документом, на підставі якого громадські активісти та журналісти докладатимуть зусиль для здійснення координації їх дій, спрямованих на досягнення мети Меморандуму.

  3. Основними формами реалізації положень Меморандуму є надання, оприлюднення анонсів щодо запланованих заходів, прес-релізів стосовно заходів проведених громадськими організаціями, а також інтерв’ювання громадських активістів, проведення спільних заходів громадських організацій і засобів масової інформації.

  4. Забезпеченню ефективної співпраці засобів масової інформації і громадських організацій сприятиме створення рубрик, телепрограм «Громадськість інформує» з чітко визначеною періодичністю і об’ємом тексту, тривалістю теле-радіо програм.

  5. Учасники Меморандуму зобов’язуються проявляти тактовність, неупередженість, об’єктивність у спілкуванні, дотримуючись вимог, встановлених чинним законодавством України та правилами журналістської етики.

  6. Громадські організації та ЗМІ намагатимуться виділяти достатні людські та фінансові ресурси, у межах їх можливостей, а також залучати ресурси з інших не заборонених законодавством джерел для реалізації положень Меморандуму.

  7. Учасники зобов’язуються проводити щомісячно 5-го числа робочі зустрічі для доведення до відома громадськості інформації про стан співпраці та обговорення питань, що становлять суспільний інтерес. На робочій зустрічі обиратиметься координатор, терміном на три місяці. Після надходження пропозицій щодо необхідності висвітлення певної тематики в засобах масової інформації визначає виконавця/учасника з врахуванням статутної діяльності громадської організації.

Меморандум за згодою учасників оприлюднюється в засобах масової інформації і набуває чинності з моменту його проголошення.

 

Склад ініціативної групи:

  • АГО «Народна сила»;

  • Регіональна рада підприємців Хмельницької області;

  • Рада територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області.

  • Громадська рада при Головному управлінні ДФС у Хмельницькій області

Переглядів: 344 | Додав: -==klim==- | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

             

         

... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: -==klim==- | Дата: 26.11.2016 | Коментарі (0)

Папуга П.В. в зоні АТО (справа, як дивитись на фото)

 

В Асоціацію громадських організацій «Народна Сила» звернувся за захистом своїх прав, честі і гідності, колишній військовослужбовець в/ч пп В4252, учасник бойових дій в зоні АТО Папуга Павло Володимирович, якого 19 травня 2016 року незаконно звільнили з  в/ч пп В4252 (8-й окремий полк спеціального призначення) у запас через службову невідповідність без права носіння військової форми одягу за те, що не був такий, як всі, не хотів закривати очі на безчинство в військовій частині під керівництвом Нечаєва О.О., не хотів платити подать з грошового забезпечення на не зрозуміло які цілі, в результаті чого став не вгодний системі.

До уваги не взяли те, що Папуга Павло, як дійсний патріот українського народу, добровільно пішов захищати рідну землю від окупантів. В період з 25 червня 2014 року по 9 січня 2015 р. виконував бойові завдання в зоні АТО на території Донецької та Луганських областей, будучи розвідником-снайпером. На одному із бойових завдань підірвався на міні, отримавши контузію і поранення.

Не взяли до уваги те, що в нього сину всього 4 місяці і дружина в декретній відпустці, якій держава платить аж 860 гривень в місяць, що Павло присвятив військовій службі 8 років, брав приклад з свого батька, який також був військовим і виконував інтернаціональний обов’язок в Афганістані, на сьогоднішній день покійний.

В подяку, Павла вишвирнули на вулицю, не виплативши належне грошове забезпечення і лишили можливості заробляти на кусок хліба.

АГО «Народна Сила» надала Папузі П.В. моральну, психологічну та юридичну підтримку. Після п’ятимісячного судового розгляду справи, згідно постанови Вінницького апеляційного адміністративного суду від 12 жовтня 2016 року, було прийняте рішення визнати незаконним та скасувати наказ про звільнення, поновити Папугу П.В. на займаній раніше посаді в в/ч пп В4252 та нарахувати і виплатити середній заробіток за час вимушеного прогулу. Справедливість восторжествувала. Але осадок в серці молодого бійця залишився.

На сьогоднішній день, таких як Павло, кинутих державою і всякими покидьками, тисячі бійців з покаліченими душами. Але завжди так не буде…

Що стосується таких командирів, як Нечаєв і подібних йому, то їх доля накаже.  

... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: -==klim==- | Дата: 25.11.2016 | Коментарі (0)

Переглядів: 387 | Додав: -==klim==- | Дата: 01.11.2016 | Коментарі (0)

Аукціон такого плану був у Хмельницькому проведений вперше, справжні поціновувачі мистецтва та люди, які просто хотіли пожертвувати свої кошти на потреби поранених бійців АТО знайшли можливість та придбали цінні експонати, які були представлені у виставковій залі Хмельницького обласного музею, тим самим зробивши свій неоціненний внесок у благородну справу.

Через неоголошену війну на Сході України гинуть та втрачають своє здоров’я сотні солдатів. Благодійний аукціон, який відбувся з ініціативи Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків Украни» у Хмельницькій області 11жовтня в обласному художньому музеї - це спосіб допомогти тим, хто ризикував своїм життям в боротьбі за єдину, вільну країну, за почуття власної гідності та за майбутнє своїх дітей – зазначив його Голова Ростислав Семків. До проведення заходу активно долучився Центр допомоги учасника АТО у Хмельницькій області.

На благодійному аукціоні напередодні Дня Захисника були представлені роботи кращих українських художників, митців а також «ізюминка» аукціону, робота відомого скульптора Василя Корчового – бронзове погруддя богині Флори.

Любителі живопису та інших видів мистецтва, які завітали на благодійний аукціон спочатку мали змогу поближче познайомитись з представленими роботами, оцінити свої можливості та обрати для себе саме той експонат, який найбільше припав до душі. Для цього під кожною мистецькою роботою було вказано ім’ я автора та початкова ціна лота. Всього на «живому аукціоні» було представлено 23 лоти.

Після ознайомлення розпочався, власне, сам «живий аукціон». Учасникам торгів була представлена можливість «з молотка» викупити мистецьку роботу за початковою вказаною ціною. Перша представлена художня робота, автором якої є Андрій Нікітін із Івано-Франківська «Осінь в Карпатах», яка була надана Генеральною дирекцією ВГО «Асоціація платників податків України» одразу знайшла свого власника, хмельничанина Миколу Кулика, який запропонував за цю картину 600 гривень.

На залишилися осторонь та відзначилися своєю активною участю у аукціоні голова правління наглядової Ради ТОВ «Бакалія» Долгов Володимир із своєю дружиною, які придбали чотири картини відомих авторів, на загальну суму 16250 тисяч гривень, одну з яких благодійники подарували художньому музею.

Єдиним представником від влади був заступник голови обласної ради - Валерій Лесков, який теж придбав на аукціоні дві картини по 1000 гривень, одну з яких теж передав у подарунок Хмельницькому обласному музею.

Вніс свій внесок у добру справу колишній мер Хмельницького Іван Бухал, який придбав дитячий дерев’яний конструктор ручної роботи відомого скульптора та архітектора В’ячеслава Соколова, за завищеною ціною у 2000 гривень.

Прийняли участь в аукціоні Анатолій Матвейцев, Алла Ординська, Олександр Цюзік, Анатолій Теслюк, Сергій Ковальов.

Енергія різних видів мистецтв надихнула гостей на активну участь в добродійності: за словами організаторів, загалом на аукціоні вдалось продати 18 робіт відомих авторів та тим самим зібрати допомогу пораненим захисникам у сумі 31700 гривень.

Всі отримані кошти будуть спрямовані на надання фінансової підтримки пораненим бійцям АТО на окремий рахунок. Після чого кошти розподілятимуться серед поранених бійців за рішенням Наглядової ради, до складу якої входять представники районів та міст області.

Як зазначив Голова Територіального відділення АППУ Ростислав Семків, ініціатива принесла позитивний результат - і в матеріальному, і в моральному плані. Тому з однодумцями вже всерйоз замислюються над тим, щоб і надалі проводити подібні благодійні заходи і запрошують небайдужих людей активніше долучатися до них.

 

... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: -==klim==- | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Організаторами цього заходу стали Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області, Хмельницький обласний художній музей та Центр допомоги учасникам АТО.

Територіальне відділення «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області є ініціатором багатьох цікавих та корисних проектів, одним з яких є проведення Благодійного аукціону, який відбудеться 11 жовтня о 15.00 в Хмельницькому обласному художньому музеї.

Мета цієї благодійної ініціативи – зібрати кошти на допомогу пораненим бійцям аби вони зрозуміли, що не залишились наодинці зі своїми проблемами. Реалізація можливості для кожного бажаючого внести посильний внесок на реабілітацію наших захисників буде проводитись шляхом надання/придбання робіт, які будуть запропоновані для участі в аукціоні.

Сьогодні на сайті Хмельницького обласного музею, в рубриці «Благодійний аукціон», вже можна ознайомитись з художніми творами, які будуть експонуватися на аукціоні.

Усі 42 автори, які надали 97 робіт спеціалісти у своєму виді мистецтва, вони мають певний авторитет, їхня творчість є досить відомою. Дуже приємно, що є уже скульптура нашого земляка Василя Корчового, який народився на Хмельниччині, працює в Києві – погруддя богині Флори, робота з бронзи, яку передав нам цей відомий митець. 

Перед початком «живого аукціону» кожен гість отримає анонімний номер, за яким фіксується його особа і сума, яку він готовий запропонувати.

Кошти, отримані від продажу лотів будуть спрямовані на надання фінансової підтримки пораненим бійцям АТО на окремий рахунок і розподілятимуться за рішенням наглядової ради, до складу якої входять представники районів та міст області.

З 1 по 10 жовтня в Обласному художньому музеї, буде проводитись перед аукціонна виставка, куди кожен зможе зайти за ціною звичайного квитка в музей і ознайомитись з різноманітними роботами, цінами, і як наслідок, виставляти свою вартість за лоти. Ці роботи, не будуть йти безпосередньо на аукціон через молоток, а будуть реалізовуватись за допомогою, так званого «тихого аукціону».

Організатори мають надію, що така хороша мета, як надання допомоги пораненим бійцям АТО, дасть свої позитивні результати. Адже, якщо ще донедавна на Хмельниччині таких бійців було -72, сьогодні тих, які вже отримали статус інваліда війни -82. Із кожним днем ця сумна цифра зростає.

З повагою,

Голова Ради Територіального

відділення ВГО «Асоціація платників

податків України» у Хмельницькій області      Семків Р.Р.

... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: -==klim==- | Дата: 07.10.2016 | Коментарі (0)

                                                                                             Хмельницькому міському голові

                                                                                             Симчишину О.С.

 

Шановний Олександре Сергійовичу!

 

Звертаємось до Вас з проханням винести на розгляд депутатів Хмельницької міської ради:

 

1. Питання, щодо введення мораторію на підняття тарифів для населення за послуги:

- водопостачання та водовідведення;

- центрального опалення та постачання гарячої води;

- вивезення та захоронення побутових відходів,

з покриттям витрат комунальних підприємств, які надають зазначені послуги, за рахунок коштів з місцевого бюджету.

 

2. Затвердити і направити на розгляд центральних органів влади звернення, щодо введення мораторію на підняття тарифів та цін для населення на всі види житлово-комунальних послуг, в тому числі за електроенергію і газ.

 

3. Затвердити і направити на розгляд Президента України та Верховної Ради України звернення, щодо ліквідації Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг та надати право

встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги територіальним громадам на місцях.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, необґрунтовано збільшує тарифи, знущаючись цим над і так зубожілим народом України. Політики роблять популістські гасла

на тарифах, але нічого від цього не міняється. Тарифи і дальше будуть підніматися так, як такі дії захищають інтереси олігархів, а не простих людей.

На сьогоднішній день необхідно всім територіальним громадам України звернутися з зазначеними вище питаннями до центральних органів влади і об’єднати свої зусилля в цьому напрямку до повного їх вирішення.

 

 

З повагою

            Голова Громадської ради                                         В.В. Заречнюк

... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: -==klim==- | Дата: 28.09.2016 | Коментарі (0)

Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області, Центр допомоги учасникам АТО, Хмельницький обласний художній музей запрошують Вас взяти участь у Благодійному аукціоні «Ти тільки живи»,

який відбудеться 11.10.2016 о 15-00

в Хмельницькому обласному художньому музеї

Благодійний аукціон відбуватиметься за участю:

запрошених керівників обласних, міських, районних органів влади, народних депутатів Верховної Ради України від Хмельниччини, художників, митців, творчих людей, які надали свої роботи для участі у Аукціоні, керівників підприємств, меценатів, поранених бійців АТО.

Мета аукціону: допомогти відчути пораненим бійцям, що вони не залишились наодинці. Реалізація можливості для кожного бажаючого внести посильний внесок на реабілітацію наших захисників шляхом надання/придбання робіт, які будуть запропоновані для участі в аукціоні.

Регламент та календар аукціону: До 25 вересня поточного року формування експозиції робіт, які прийматимуть участь у аукціоні. З 01 по 10 жовтня ознайомлення для всіх бажаючих, з експозицією робіт в Хмельницькому обласному художньому музеї (вул. Проскурівська, м. Хмельницький, ююю). 

11.10.2016 о 15-00 проведення Благодійного аукціону.

 

З повагою

Голова Ради Територіального відділення

ВГО «Асоціація платників податків України»

у Хмельницькій області, член АГО "Народна сила", Семків Р.Р.

... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: -==klim==- | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

«Ти тільки живи». Хмельницьке відділення громадської організації «Асоціація платників податків України» влаштовує благодійний аукціон картин та інших творів мистецтва. Кошти з продажу підуть на потреби поранених бійців. Зараз громадське утворення шукає митців, які могли б поділитися своїми роботами.

... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: -==klim==- | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

Підсумки роботи Громадської ради

при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради за 2015-2016 роки

    Громадською радою піднято 83 питання, які включають незаконне підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, самовільне будівництво, інвентаризацію майна та земельних ділянок, якість надання пасажирських послуг, виділення квартир та земельних ділянок учасникам АТО, будівництво сміттєпереробного заводу, пропозиції до бюджету міста і ряд інших питань.

З 83-х питань:

  • 46 піднято перед міською владою;
  • 37 перед іншими структурами, включаючи внутрішні питання.

З 46-х питань піднятих перед міською владою:

  • вирішено – 8;
  • не вирішено – 38;
  • процент виконання – 17 відсотків.

З 37 питань піднятих перед іншими структурами, включаючи внутрішні питання:

  • вирішено – 26;
  • не вирішено – 11;
  • процент виконання – 70 відсотків.

     Підсумовуючи вищевикладене, стає очевидним, що міська влада не бажає співпрацювати з Громадською радою. По сьогоднішній день Громадській раді:

  • не виділено приміщення і технічне обладнання для належного функціонування Ради;
  • голова Громадської ради не включений до складу виконавчого комітету;
  • з двох наданих кандидатур для призначення на керівні посади виконавчого комітету, жодного не призначено;
  •  підняті питання ігноруються.

     Явно очевидно, що міська влада, прикриваючись громадськістю і прозорістю роботи, працює по напрацьованих до цього часу схемах.

     В місті практично нічого не змінюється в кращу сторону. Зубожіння людей і соціальна напруга зростає, корупція і побори збільшилися. Продовжують наживатися чиновники, які займають керівні посади в різних органах влади і силових структурах.

    Який основний позитив від Громадської ради і як далі працювати? Діюча Громадська рада не є «ручною» в міської влади і це є основним досягненням. А щоб влада більше прислухалася до громадськості, необхідно змінювати форми і методи роботи.

    Один із таких прикладів, коли група представників Громадської ради на черговій сесії міської ради, втрутилася проти продажу земельних ділянок по вулицях Заводській, 53 і Чорновола, 19 по занижених цінах, в результаті чого міський бюджет додатково отримав 913 530 грн.

    Тому, членам Громадської ради, необхідно ще більше гуртуватися і працювати не на кількість, а на результат.

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: -==klim==- | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)

Переглядів: 418 | Додав: -==klim==- | Дата: 27.06.2016 | Коментарі (0)

Шановні Хмельничани!

Сердечно вітаємо Вас із святом Воскресіння Христового!

Великдень – найбільше світле християнське свято, що не має рівних.

Нехай у світлий день, Великодня, Господь почує нашу спільну молитву, сповнить усіх торжеством радості, світла і любові.

Бажаємо, щоб віра завжди була у Ваших душах і зміцнювала Вас у всіх життєвих випробуваннях!

Нехай Воскресіння Христове обдарує Вас і Ваші родини щастям, здоров’ям, достатком і миром!

Зі святом Вас!

Христос Воскрес!

... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: -==klim==- | Дата: 30.04.2016 | Коментарі (0)

Представники АГО "Народна сила" - Заречнюк В'ячеслав Володимирович та Бровко Володимир Володимирович в складі делегації нашого міста взяли участь у дружньому візиті до м. Руставі, що у Грузії.  Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав меморандум про дружбу і співробітництво з містом.

  

 

... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: -==klim==- | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

18.03.2016 відбулися чергові громадські обговорення. Обговорювали не стільки кандидатів на начальників управлінь, скільки те, що обговорення як такими не є. А більше нагадують представлення претендентів на керівників управлінь. Нових начальників мають отримати управління комунального майна, а також департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів. Щодо кандидатур, то обидва не хмельничани і у цих сферах не працювали, але готові спробувати.

 

- Думаєте, чому нас приходить щораз менше? Люди просто вже не вірять в те, що будуть якісь обговорення. Нас просто ставлять перед фактом. А це все так…, - заявив перший заступник голови громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міськради Олександр Папуга.

В обговоренні також взяти участь члени АГО "Народна сила":  Руслан Ковальчук, Анатолій Гащук, Ростислав Семків та Олександр Кривий.

                       

... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: -==klim==- | Дата: 19.03.2016 | Коментарі (0)

 

НАРОДНА СИЛА ІНІЦІЮЄ ПИТАННЯ ВВЕДЕННЯ МОРАТОРІЮ НА ЗБІЛЬШЕННЯ ТАРИФІВ ДО ВСТАНОВЛЕННЯ ВІДПОВІДНИХ ЄВРОПЕЙСЬКИХ

ЗАРОБІТНИХ ПЛАТ ТА ПЕНСІЙ. В РАЗІ НЕ РЕАГУВАННЯ БУДЕ ЗАКЛИКАТИ ДО

ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ ПРОТИ ДІЮЧОЇ ВЛАДИ І ДО ПОВНОГО ЇЇ ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ

 

... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: -==klim==- | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

10.03.2016  у Хмельницькій міській раді відбулось перше засідання робочої групи зі стратегічного планування, до якої входять представники АГО "Народна сила" - О.Папуга та В.Бровко. Роботу розділили загалом на п'ять засідань, громадські слухання і презентацію, що розраховано близько на півроку. Стратегію прийматимуть на сесії у жовтні цього року.

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: -==klim==- | Дата: 11.03.2016 | Коментарі (0)

Переглядів: 354 | Додав: -==klim==- | Дата: 08.03.2016 | Коментарі (0)

До складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Хмельницького увійшли представники АГО "Народна сила":

Бровко Володимир Володимирович

- член Громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради, голова комітету з питань містобудування та земельних відносин.

 

Папуга Олександр Дмитрович

- перший заступник голови Громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради, голова комітету з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики та підприємництва.

 

Відповідне розпорядження "Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Хмельницького" від 26.02.2016 № 60-р підписав міський голова.

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: -==klim==- | Дата: 08.03.2016 | Коментарі (0)

АГО "Народна сила" ініцювала питання щодо вшанування пам’яті знатної у м. Хмельницькому людини, колишнього члена Асоціації - Юрія Костянтиновича Козловського шляхом перейменування проїзду Геологів на честь Академіка.

                                                                                                                                                                                                                                                 

     

... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: -==klim==- | Дата: 28.02.2016 | Коментарі (0)

15 лютого, у день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та у 27-му річницю завершення виведення радянських військ з Афганістан представники АГО "Народна сила" взяли участь  у покладанні квітів до

 пам’ятника подолянам, полеглим в Афганістані.
       

     

... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: -==klim==- | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Зробити безкоштовний сайт з uCoz